Anemette og Danni Bühlmann: Loyal samarbejdspartner på 15. år
Annoncørbetalt indhold

Anemette og Danni Bühlmann: Loyal samarbejdspartner på 15. år

Anemette og Danni Bühlmann overtog herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg i 2009. Et hotel der havde været i familien siden 1960. De to står sammen om alle beslutninger i virksomheden Familien Bühlmann ApS, der i dag omfatter seks hoteller i Jylland.

Anemette og Danni Bühlmann, Pier5 Hotel i Aalborg. Foto: Svenn Hjartarson.
21. september 2022
Om partnerskabet

Denne artikel er bragt i samarbejde med

Sydbank
Sydbank

Året er 2009 og Anemette og Danni Bühlmann var netop hjemvendt fra udlandet med rygsækkene fulde af indtryk og erfaringer, som skulle blive starten på virksomheden Familien Bühlmann.

Anemette havde taget uddannelse i Schweiz, der kombinerede business og hoteldrift, og Danni var uddannet inden for kokke- og tjenerfaget, og havde flere års erfaring som restaurantchef og selvstændig.

”Danni og jeg havde et godt miks af kompetencer fra både drift, køkken og service, og så havde vi store ambitioner om at skabe noget sammen.”

”Timingen var perfekt for os, da vi i 2009 overtog Hotel Scheelsminde, som har været i min familie siden 1960,” fortæller Anemette Bühlmann.

Fra et herregårdshotel i Aalborg til seks hoteller i Jylland

Siden 2009 har det taget fart, og Anemette og Danni har vækstet virksomheden fra ét herregårdshotel i Aalborg til nu at være en moderne hotel- og gastronomikoncern med seks hoteller i Jylland – og med ambitioner om at blive landsdækkende inden for få år.

”Vi har altid haft ambitioner om at vækste det, der engang var et enkelt familiehotel, og de seneste år har vi løbet stærkt. Vi har nu seks hoteller i Jylland, og vi er langt fra færdige med at udvide familien,” siger Anemette Bühlmann.

”Vi forsøger altid at tilgå branchen med en lidt krøllet tankegang, og på trods af, at vi ønsker at vækste, vil vi altid have hjertet med i alle beslutninger.”

"Derfor er det utrolig vigtigt for os, at vi vækster i et tempo som giver mening for os, at vi har fokus på grønne beslutninger og at vores ambitioner aldrig overskriver vores og virksomhedens værdier.”

”Vi har i dag 340 medarbejdere, og det medfører også et stort ansvar, som vi tager meget alvorligt,” fortsætter Anemette.

Loyal samarbejdspartner

Anemette og Danni Bühlmann er kunder i Sydbank på 15. år.

”Hele vores vækst havde ikke været mulig, hvis ikke Sydbank havde støttet op om vores ideer og ambitioner fra dag et,” understreger Anemette og fortsætter:

”Det har betydet meget for os, at vi har en loyal samarbejdspartner, som havde troen på os og tog os alvorligt. Hvis ikke Sydbank havde været med på vores idéer, havde vi ikke kunne vækste i sådan en grad.”

”I Sydbank er den gode relation, ordentlighed, stabilitet og tillid altid i højsædet, og det gør også, at vi kan se samarbejdet langt ind i fremtiden.”

”Det er en utroligt nærværende bank, og vores erhvervsrådgiver, Kurt, gør hverdagen let for os.”

Vækstrejsen fortsætter

Anemette og Danni Bühlmann er direktørpar i Familien Bühlmann og aktive i driften på deres hovedkontor i Aalborg, hvor fokus fortsætter på fremtidig vækst.

”Vi er i gang med at skabe et fundament for en hotelkoncern – for selvom vores hoteller er unikke, er det er nødvendigt med en fælles base. Og netop dette fundament skal klargøre os til at blive landsdækkende inden for 3-4 år.”

Stor succes i virksomheden har også medført, at Anemette og Danni nu har rigeligt med luft i privatøkonomien også, hvorfor det blev aktuelt at tilbyde parret at blive Private Banking-kunder med endnu flere fordele.

Private Banking-kunderne er privatkunder, der eksempelvis også kan være selvstændige erhvervsdrivende med øget fokus på deres erhverv og en formue der skal plejes. Rådgiverne sørger dermed for at gøre det ekstra nemt for Private Banking kunderne, ved at holde øje med at alting kører på skinner.

”Når vores Private Banking rådgiver, Steffen, ser nogle muligheder for os, eller der sker noget, vi skal være opmærksomme på, så sørger han for at kontakte os,” fortæller Anemette Bühlmann, og uddyber:

”Steffen er også i meget tæt dialog med vores erhvervsrådgiver, Kurt, og det er simpelthen så nemt, og det sparer os for en masse ekstra arbejde.”

Bühlmann-parret har nu flere fordele i banken, hvor de blandt andet får kvalitetsrådgivning fra specialister inden for investeringer, formue, erhvervs- og privatøkonomi.  De har som privatkunder deres egen personlige Private Banking rådgiver, Steffen Munk-Bidstrup, der hjælper dem med at placere deres penge, så det giver mening for dem.

”Vores job er at sikre, at Private Banking kunderne opnår de ting, de gerne vil, så vi hjælper med at handle investeringer, omlægge lån og generelt sørger for at alting spiller. Vi sørger for at gøre det nemt for kunder som Anemette og Danni,” fortæller Steffen Munk-Bidstrup.

”Vi tilbyder jo også eksklusiv investeringsrådgivning fra vores specialister her i Sydbank, samt en formueprognose, så de kan få en idé af, hvordan formuen kunne se ud om 10 eller 20 år.”

Anemette og Danni Bühlmann sammen med Steffen Munk-Bidstrup, Private Banker i Sydbank. Foto: Svenn Hjartarson.
Anemette og Danni Bühlmann sammen med Steffen Munk-Bidstrup, Private Banker i Sydbank. Foto: Svenn Hjartarson.