Sydbank
Sydbank
Partnerprofil

Sydbank

Østre Havnepromenade 26, st, 9000 Aalborg

CVR: 12626509

Banken for dansk erhvervsliv

Sydbank er rygraden af dansk erhvervsliv og bestræber sig på at være Danmarks førende erhvervsbank. 

I Sydbank er 2.100 engagerede medarbejdere organiseret i 13 områder fordelt i Danmark, 

hvoraf afdelingerne i Nordjylland fordeler sig i henholdsvis Aalborg og Frederikshavn. Omdrejningspunktet for Sydbank er at være dygtige og nærværende, hvilket ligeledes afspejler sig i bankens størrelse.

Vi er hurtige og effektive, og vores kendetegn er, at vi skaber værdi gennem dygtighed og lange tætte relationer. 

Dygtighed og relationer skaber værdi

I Sydbank hjælper vi virksomheder med at sikre en god likviditet, et godt kapitalgrundlag, en tilpas risikostyring samt en langsigtet plan for vækst og udvikling. Erhvervskunder tilbydes en personlig rådgiver, rådgivning fra specialister, en samarbejdsplan og strategi med henblik på at skabe det bedste afsæt for din virksomhed. 

Værdigrundlaget for Sydbank er, at dygtighed skaber værdi, hvilket også afspejler sig i det daglige arbejde. I Sydbank vil vi kendes for værdiskabelsen for vores kunder, hvor vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Samtidig at vi er en fri og handlekraftig bank grundet vores gode lønsomhed.

En moderne bank i en moderne region

Sydbank kom til i Aalborg i 1989, og selv om Sydbank i dag er en stor, landsdækkende bank, er nærvær og sundt købmandskab stadigvæk de altoverskyggende værdier.

– Vi går ikke så tit i banken i dag. I stedet er bank noget, vi gør selv. Derfor bliver de nye lokaler på Østre Havn indrettet til at understøtte fremtidens måde at drive bank på, fortæller Claus Starbæk-Ravnborg, direktør for Sydbank Aalborg.

Vækst er vigtigt for enhver virksomhed, også for en bank. Men det vigtigste for Sydbank er kunderne. Derfor ligger kundetilfredshed højest på prioriteringslisten. Det ligger i bankens identitet, og Sydbank har et mål om at være blandt de bedste af de store banker, når det gælder kundetilfredshed.

Ledige stillinger i Sydbank

Her kan du se Sydbanks ledige stillinger.

Sydbank i medier

Kontakt

Sydbank
Østre Havnepromenade 26, st, 9000 Aalborg

Telefon: +4574377240
Mail: info@sydbank.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere