TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
Partnerprofil

TECHCOLLEGE

Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

CVR: 46994051

TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE fungerer som en erhvervsskole, og er én af Danmarks største. Vi udbyder mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser (EUD) for unge mennesker, hvor man blandt andet kan uddanne sig som tømrer, datatekniker eller tandklinikassistent. Vi tilbyder tilmed en række EUX-uddannelser til dem, der ønsker at kombinere en håndværksfaglig uddannelse med studiekompetencer.

Vi står også bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX), ligesom vi også tilbyder efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.

Hvis man kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, og er i tvivl om, hvorvidt man skal tage en studentereksamen, handelseksamen eller en håndværksfaglig uddannelse, har vi adskillige uddannelsesguider tilknyttet skolen. De hjælper rigtig mange unge årligt med at afgøre, hvilken uddannelse der giver bedst mening for dem og deres fremtid.  

Udvikling med vilje

Samlet set har TECHCOLLEGE cirka 3200 fuldtidselever og omkring 600 ansatte. Vores uddannelsesfaciliteter fordeler sig på en række adresser:

  • Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg
  • Øster Uttrup Vej 5, 9000 Aalborg
  • Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg
  • Nyhavnsgade 14, 9000 Aalborg
  • Struervej 70, 9220 Aalborg Ø
  • Sigrid Undsets Vej 3, 9220 Aalborg Ø
  • Teglværket 2, 9400 Nørresundby

TECHCOLLEGE blev grundlagt i 1805 som teknisk skole af en gruppe af byens fremtrædende håndværksmestre. I dag er skolen en selvejende institution, der ledes af en bestyrelse og en direktion. Formand for bestyrelsen er Jan O. Gregersen, og i spidsen for direktionen står direktør Søren Samuelsen.

Det er vigtigt for os at have tætte relationer til den omverden, vi uddanner til. Derfor knytter vi bånd til lokale interessenter, eksempelvis gennem advisory boards for forskellige fagområder, og vi arbejder aktivt med lærer- og elevudveksling, skolepartnerskaber og pædagogiske udviklingsprojekter i hele verden. Derudover er TECHCOLLEGE en UNESCO Verdensmålsskole, og skolen arbejder med både bæredygtighed og FNs verdensmål som en vigtig del af strategien.

Vi går meget op i at dele erfaringer med andre uddannelsesinstitutioner og opleve deres tilgang til faglighed og pædagogik, både her til lands og internationalt. Det udmønter sig i fx sommerskoler for grundskoleelever, deltagelse i og træningsforløb op til DM i Skills og WorldSkills, tværfaglige undervisningsforløb med professionsskoler og internationale fagkonkurrencer på højt niveau. Alt sammen noget, der giver vores elever chancen for at dygtiggøre sig ud over det sædvanlige.

Ledige stillinger hos TECHCOLLEGE

Her kan du se TECHCOLLEGEs ledige stillinger.

Artikler om TECHCOLLEGE

Kontakt

TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Telefon: 72 50 1000
Mail: mail@techcollege.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere