Vermund Larsen A/S
Partnerprofil

Vermund Larsen A/S

Gøteborgvej 8-12, 9200 Aalborg SV

CVR: 52796628

Tre brands i ét

Vermund Larsen A/S består samlet set af tre brands; VELA, VELA Medical og VERMUND. Alle tre brands har det til fælles, at de specialiserer sig i møbler, primært siddemøbler. 

VELA producerer hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser, hvilket omfatter individuelle løsninger til den enkeltes behov.

VELA Medical producerer stole til medicinalindustrien og sundhedspersonale. Dette sikrer, at eksempelvis en undersøgelse af en patient udføres på ergonomisk forsvarlig vis.

VERMUND producerer designermøbler til det moderne hjem, med udgangspunkt i 50'er design.

Besøg VERMUNDs instagram her.

Specialister i det siddende menneske siden 1935

Vermund Larsen A/S - også kendt som VELA - er en dansk familievirksomhed, der første gang så dagens lys i 1935. Her kender vi alt til vigtigheden af at sidde korrekt. Derfor har vi dedikeret vores forretning til at skabe ergonomiske stole til alle situationer.

VELA er skabt af klare visioner fremført af Vermund Larsen, som var uddannet indendørsarkitekt. Han ønskede at være pioner for ergonomisk korrekte stole, og det blev han. 

VELA producerer i dag mange forskellige slags stole, heriblandt:

Vi producerer også stole til forskellige situationer, både i hjemmet, der skal fremme madlavning, påklædning og rengøring, samt til arbejdsbrug på jobbet eller i skolen.

Ledige stillinger

Se ledige stillinger hos Vermund Larsen A/S.

Kontakt

Vermund Larsen A/S
Gøteborgvej 8-12, 9200 Aalborg SV

Telefon: 9634 7600

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere