Direktør for 340 ansatte: - Hvis man tør vise åbenhed og sårbarhed, får man det tifoldigt igen
Søren Brogaard er CEO for Trackunit. Foto: Claus Søndberg

Navnet Trackunit lyder måske umiddelbart ikke bekendt for den almindelige forbruger, men for brugere af software indenfor byggeindustrien er firmaet godt kendt. Det har senest markeret sig i september 2021, hvor Trackunit gik sammen med Industrial IoTafdelingen hos det canadiske firma ZTR.

I spidsen for Trackunit er CEO Søren Brogaard. Han bor i Kolding, er uddannet akademiøkonom – og det var den uddannelse, der blev startskuddet på erhvervskarrieren, som har bragt ham vidt omkring. For i forbindelse med uddannelsen kom han på et ophold i Tyskland, hvor han stod i en form for mesterlære i forhold til marketing, kommunikation og økonomi.

- Det bragte mig ind i Silicon Power i Kolding. Efter ganske kort tid blev det selskab solgt til American Power Conversion (APC), og det gav mig mulighed for at komme til USA, hvor jeg bosatte mig sammen med min kone og på det tidspunkt toårige søn, fortæller han.

Parret boede i USA i to og et halvt år, hvorefter de kom tilbage til Kolding.

- Her byggede jeg...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?