Mette Ravn. Foto: Claus Søndberg
Mette Ravn er CEO for HimmerLand. Foto: Claus Søndberg

Når det kommer til at ville noget, er LLG A/S, som ejer stedet, HimmerLands bestyrelse og CEO Mette Ravn en ret god konstellation. For et blik på Mette Ravns LinkedIn-profil afslører, at hun både uddannelsesmæssigt og professionelt spænder vidt og har været på en lang og kompetencegivende vej.

Nu har hun taget fat på et nyt kapitel, hvor hun skal lede over 200 medarbejdere og stå i spidsen for en umiddelbart vurderet over 100 millioner stor udvidelse af det himmerlandske familieresort.

Mette Ravn var egentligt godt tilfreds som direktør for VINGSTED hotel & konferencecenter, hvor hun var direktør i den periode, stedet var igennem en transformation. Hendes tanke var ikke umiddelbart at skulle videre, men opringningen med opfordringen om at søge jobbet som CEO for HimmerLand fik hende til at køre indenom, en dag hun besøgte sin datter i Aalborg.

- Og der kunne jeg jo godt høre, at det var en rigtig spændende opgave. Altså, dette her ér et fedt sted. Så jeg tog herop igen sammen med Kaspe...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?