Mikkel Westergaard og datteren Fryd. Foto: Claus Søndberg
Mikkel Westergaard og datteren Fryd. Foto: Claus Søndberg

33-årige Mikkel Westergaard har sin datter Fryd på armen, da han åbner døren til familiens bolig, der ligger ud til vandet ved Frederikshavn.

Fryd er syv måneder gammel, så hun får den nordjyske dialekt med helt fra begyndelsen. Det samme gør hendes brødre, tvillingerne Erling og Anton på knapt tre år. De bliver også nordjyder – ligesom deres far, der næsten har sine rødder i den nordjyske muld.

At det passer deres far, den nye direktør for Trigon, storslået at være retur i Vendsyssel, lyser ud af ham. I det hele taget har det at slå rod stor betydning for ham – og at det er i Nordjylland, er kun til glæde for ham og familien.

Mistede kontakten til faren

Mikkel Westergaard blev født i 1987 på Tønder Kaserne. Hans far var jægersoldat, og hans mor var konstabel. Fra Tønder flyttede forældrene til Vendsyssel og videre til Fyn – hvor de blev skilt.

- Efter skilsmissen så vi min far en gang om året. Jeg har ikke haft den store kontakt til ham de sidste ti år. Han valgte karrierevejen og glemte, a...

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Allerede abonnent?