Emil droppede ud for at følge iværksætterdrømmen. Her er hans tre råd til dig med en iværksætter i maven
Arbejdspladsen

Emil droppede ud for at følge iværksætterdrømmen. Her er hans tre råd til dig med en iværksætter i maven

Emil Nissen havde placeret sig solidt på skolebænken og var indstillet på at færdiggøre sin top-up uddannelse i international handel og markedsføring. Derfor var det en spontan beslutning, da han en dag droppede ud for at blive selvstændig.

Foto: Rebecca Stewart
3. august 2022

”Det føltes helt rigtigt, for det var det, jeg gerne ville,” fortæller Emil Nissen. Det var følelsen, han stod med, da han for to år siden traf valget om at droppe ud af studiet for at starte som selvstændig inden for digital markedsføring. Faktisk har han altid været interesseret i at bygge sit eget.

”Jeg har altid været en type, der gerne ville starte noget op. Jeg har lavet hjemmesider, portaler og alle mulige forskellige ting. Jeg ville gerne finde løsninger på forskellige udfordringer, så det har været nærliggende for mig,” forklarer han.

Alligevel var der mange andre tvetydige følelser, som dukkede op, da han for alvor kastede sig ud i eventyret.

Det var både spændende at få mulighed for at bruge meget mere tid på dét, han er passioneret om. Men det var også skræmmende, for det var en omvæltning. Emil Nissen gik fra den ene dag til den anden fra at være studerende, der udførte gratis arbejde for et par virksomheder, til at skulle skabe en forretning, hvor han kunne få det hele til at løbe rundt.

Der var meget at lære, og der var mange søvnløse nætter det første år, siger han.

Selvom det var overvældende, skræmmende og spændende på samme tid, endte valget med at være det helt rigtige for Emil Nissen. I dag har han ansat fire fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere i sit bureau. Derudover oplever han vækst med hensyn til kunder, opgaver og omsætning.

Når han ser tilbage på tiden, hvor han lige var startet på rejsen som iværksætter, er der ting, han ville have gjort anderledes. Der er også ting, han gjorde, som han først rigtigt ser den fulde værdi af nu. Derfor giver han her tre råd til dig, som har en iværksætter i maven, du overvejer at bringe frem i lyset.

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.