Hvilken faggruppe har let ved at score? - Få Morgenkøternes bud og gæt selv med på fordomme
Fordomsfredag

Hvilken faggruppe har let ved at score? - Få Morgenkøternes bud og gæt selv med på fordomme

Matilde og Anders fra Morgenkøterne på ANR er tilbage i de varme stole i en nytårsudgave af "Fordomsfredag", hvor de skal forsøge at koble fordomme sammen med de rigtige fag.

Foto: Peter Dahl Andersen
30. december 2022

Hvilken faggruppe bliver ofte truet? I hvilket fag er der stort set ingen kvindelige medarbejdere? Og hvem var altid upopulære i skolen? Det er spørgsmål, som du har god mulighed for at give et korrekt svar på, hvis du i løbet af året har set "Fordomsfredag" her på vigeur.dk.

Vi har i de forgangne 12 måneder blandt andet haft fodboldtrænere, bilsælgere, piloter, p-vagter, filosoffer og dørmænd på besøg, for at få dem til at af- eller bekræfte fordomme om deres fag.

For et år siden var radioværterne Matilde og Anders fra programmet "Morgenkøterne" på ANR, forbi Vigeurs studie for at sætte fordomme sammen med det rigtige fag. Det gik, som du kan se lige her ikke specielt godt. 

Derfor syntes vi, at den altid underholdende duo skulle have en ny chance her ved udgangen af 2022. Om det så gik ret meget bedre denne gang, kan du få svar på lige her. God fornøjelse og godt nytår. 

Vil du vide mere om de fordomme, som nordjyderne både bekræfter og maner til jorden?

Så klik her, hvor du finder alle vores tidligere udgaver af "Fordomsfredag".