Rikke Weinreich Sørensen skal fortælle, hvad Danmarks nordligste kommune kan
Navnenyt

Rikke Weinreich Sørensen skal fortælle, hvad Danmarks nordligste kommune kan

Frederikshavn Kommune har hentet nye styrker til at bringe områdets gode historier frem i lyset, og Rikke Weinreich Sørensen bliver nu presseansvarlig.

Foto: Privatfoto
4. august 2022

Rikke Weinreich Sørensen bliver ny presseansvarlig ved Frederikshavn Kommune.

Hun kommer fra en stilling som indholdsredaktør ved DR Lær, hvor hun har medvirket til at skabe undervisningsmateriale til børn og unge ud fra DR’s indhold.

Nu skal hun formidle, hvad Danmarks nordligste kommune kan.

”Jeg ser virkelig frem til den kommunikationsopgave, der ligger i det. At sætte retning på de gode historier, og at der er en fast vinkel. Det bliver megafedt og spændende at prøve,” fortæller hun.

Det er ikke kun stillingen, der har trukket Rikke Weinreich Sørensen til Frederikshavn Kommune. 

”Jeg har også et personligt engagement i det, fordi jeg er fascineret af kommunen og området. Det er et sted, min kæreste og jeg gerne vil flytte til. Jeg er naturelsker, og her er så smukt. Min kæreste kommer fra Frederikshavn, så jeg har fået et tilhørsforhold til området gennem ham,” fortæller hun.

Frederikshavn Kommune ser også frem til at få hende med på holdet.

”Rikke har som indholdsredaktør på en række projekter i DR Lær erfaringer med at samarbejde med mange forskellige aktører. Hun er skarp på at målrette indhold og budskaber til specifikke målgrupper på nye måder,” skriver afdelingsleder af direktionssekretariatet Maria Østergaard Christiansen.

”Med sin energi og ambition om at sætte Frederikshavn Kommune på landkortet er Rikke den rigtige til jobbet,” afslutter hun.

Rikke Weinreich Sørensen tiltræder den nye stilling den 15. august.