Fra byggeklodser til blomsterbed. Thomas Buch Tøstesen bliver administrerende direktør ved Jesperhus Feriepark
Navnenyt

Fra byggeklodser til blomsterbed. Thomas Buch Tøstesen bliver administrerende direktør ved Jesperhus Feriepark

Den 1. august starter et nyt erhvervseventyr for Thomas Buch Tøstesen, når han tiltræder som administrerende direktør ved Jesperhus.

Foto: Simon Overgaard
1. august 2022

Thomas Buch Tøstesen er den 1. august tiltrådt som administrerende direktør ved Jesperhus Feriepark. Han ser frem til den nye stilling, som han går ydmygt til.

”Jeg er utrolig ydmyg overfor opgaven, da vi har at gøre med en juvel indenfor dansk turisme. Det er en fantastisk arv, vi nu skal i gang med at forvalte, og det kommer til at ske i respekt for den helt specielle ”Jesperhus ånd”, der findes blandt vores gæster og ikke mindst det fantastiske og dedikerede personale, som jeg glæder mig til at lære nærmere at kende den kommende tid,” udtaler han i en pressemeddelelse fra Jesperhus.

Thomas Buch Tøstesen kommer fra en stilling som Hotel Director ved Legoland Billund Resort.

”Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fornøjelse at være en del at et dedikeret team, som dagligt arbejder på at give gæsterne mindeværdige oplevelser,” skriver han på LinkedIn.

Han fortæller i pressemeddelelsen, at Jesperhus fremad vil fortsætte udviklingen af nye figurer, aktiviteter og oplevelser. Derudover vil han fokusere på digital udvikling, hvor formålet er, at ferieparkens gæster også tilbydes underholdning før og efter deres besøg. ”Allerede nu er YouTube-kanalen landets næststørste børnekanal, kun overgået af DR's Ramasjang,” udtaler han.

Johan Söör, som er Bestyrelsesformand for Jesperhus udviser også begejstring for den nye administrerende direktør.  

”Thomas har vist en stor forståelse for Jesperhus' styrker og stærke fokus på gæsteoplevelsen. Det, kombineret med hans stærke resultater fra Legoland og andre dele af den danske turist- og oplevelsesindustri gør, at jeg er overbevist om, at Thomas er det rigtige valg for Jesperhus og at han, sammen med det øvrige team, vil tage Jesperhus til nye højder,” udtaler han.