Svenske Per Hånberg skal sætte aftryk på Frederikshavn White Hawks
Navnenyt

Svenske Per Hånberg skal sætte aftryk på Frederikshavn White Hawks

Siden 1999 har Per (Pelle) Hånberg trænet hold i Sverige, Schweiz og Italien. Nu er han landet som cheftræner hos Frederikshavn White Hawks, hvor han vil blive assisteret af svenske Kim Karlsson.

Arkivfoto: Adam Ihse/TT/Ritzau Scanpix
19. juli 2022

Frederikshavn White Hawks løfter sløret for ishockey-holdets nye trænerteam. Den 1. august tiltræder Per (Pelle) Hånberg som cheftræner, og Kim Karlsson bliver assisterende træner.

”Det bliver spændende at komme til Frederikshavn, som faktisk er en klub jeg har fulgt i mange år. Jeg har gode hockeyvenner der har været i klubben, blandt andet Johan Westermark, Henrik Lundin og Nicklas Rinaldo, og jeg kender også Thomas Ullbors, der har været træner i klubben. White Hawks er en klub, der vil mange gode ting, og det vil jeg gerne være en del af,” fortæller Pelle Hånberg i en pressemeddelelse fra Frederikshavn White Hawks og fortsætter:

”Jeg kender en del til dansk ishockey, og naturligvis også Jesper Jensen, som jeg har fulgt, da han spillede i Sverige. Dansk ishockey er gået meget frem de sidste 10 -15 år, og det ser jeg frem til at følge på tætteste hold. Jeg ser frem til samarbejdet med Kim Karlsson, som jeg har holdt kontakt med, siden jeg havde ham som spiller i Schweiz. Han vil gerne lære, og det passer mig fint at få ham ind som assistent, da det er en, jeg kender rigtig godt. Jeg glæder mig til at komme i gang i Frederikshavn i næste måned, og ser frem til sæsonen.”   

Sportschef Kasper Kristensen ser frem til samarbejdet og udtaler i pressemeddelelsen:

”Pelle er en meget erfaren træner, der har været i mange forskellige ligaer, og har både rykket op i SHL og vundet SL i Schweiz. Men han er også en træner, der har været med til at udvikle og dygtiggøre unge spillere, hvilket har været vigtigt for os. Pelle er en dygtig leder, og ikke mindst en fantastisk motivator, der nok skal få sat et godt aftryk på vores hold. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Pelle i den kommende sæson”.