Karneval får ny talsmand: “Jeg kan ikke sige nej til noget, der spirer”
Mennesker i Vigeur

Karneval får ny talsmand: “Jeg kan ikke sige nej til noget, der spirer”

Partner i reklamebureau overtager rollen som talsmand for Aalborg Karneval - og glæder sig til at stå i spidsen for en begivenhed, hun betegner som afgørende for sammenhængskraft og fællesskab i Nordjylland.

Foto: Weltklasse
31. januar 2023

Det bliver Jeanett Kaare, der bliver ny talsmand for Aalborg Karneval. Hun afløser Mette Bugge, der 1. januar begyndte i nyt job som erhvervsdirektør i Aalborg Kommune. 

44-årige Jeanett Kaare har siddet i karnevallets bestyrelse i cirka et år og siger, at Aalborg Karneval er en begivenhed, som hun selv og hendes familie ser frem til med stor begejstring.

Her er 5 hurtige spørgsmål til folkefestens nye frontfigur:

Du er blevet ny talsmand for Aalborg Karneval. Hvorfor? 

Dybest set føler jeg, at vi skylder byen, at karnevalet får al den power, som Aalborg fortjener. Karnevalet er en kæmpe force - ikke bare for byen Aalborg, men for hele Nordjylland.Jeg vil gerne tale Aalborg og Nordjylland op, og i den forbindelse har karneval en enorm betydning.

Det er et fyrtårn, som jeg gerne være med til at forstærke.

Hvordan giver karneval værdi?

Karneval giver os noget at glæde os til - det giver værdi, når vi sammen kan holde en kæmpe fest. Karneval betyder noget for sammenhængskraft og fællesskab, fordi det tiltrækker så mange mennesker på nogle få dage.

Hvordan bliver jobbet som talsmand?

Det er selvfølgelig ikke noget, man lige hiver op af baglommen, og det er med stor ærefrygt, jeg afløser Mette Bugge, som har været involveret i karneval i mange år. Men med den konstellation, vi har fået i bestyrelsen nu - med en ny daglig leder også - tror jeg, at karnevallet bliver tilført fornyet energi. Jeg tror faktisk på, at karnevallet kan få endnu mere synlighed.

Hvad er din egen baggrund?

Jeg er partner i Weltklasse - et reklamebureau med base i Sdr. Tranders. Vi arbejder med markedsføring for offentlige og private og er 7 ansatte.

Jeg kom selv til Nordjylland fra Falster, fordi jeg skulle begynde på Aalborg Universitet. Jeg mødte min mand i Jomfru Ane Gade, og vi har fået tre børn på 11, 11 og 12 år. Aalborg er blevet vores centrum i dagligdagen.

Hvor finder du tid og energi til dit nye job?

Jeg kan simpelthen ikke sige nej til ting, der spirer og som er interessante for mig, så jeg er vant til at spotte tid, der ikke er der.

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?