Mads har et godt råd til andre nyuddannede: “Tag chancen”
De første 100 dage

Mads har et godt råd til andre nyuddannede: “Tag chancen”

27-årige Mads Kaasgaard er netop begyndt som pr- og kommunikationskonsulent i et aalborgensisk firma - og glæder sig over et job, hvor der sker noget

Foto: Martel Andersen
9. juni 2022

De første 100 dage er altafgørende for en leder, der træder ind i et nyt job. Uanset om det er første eller tiende gang, han eller hun gør det. Det siger man i hvert fald.

Men hvad betyder de første 100 dage for dem, der er helt nye på arbejdsmarkedet? Og hvad kan vi lære af hinanden? Det spørger vi om i serien "De første 100 dage".  

Navn: Mads Kaasgaard

Alder: 27 år

Født: Vestbjerg

Bopæl: Aalborg

Ungdomsuddannelse: Student fra Nørresundby Gymnasium 

Uddannelse: Cand. mag. i international virksomhedskommunikation i engelsk fra Aalborg Universitet i sommeren 2021. 

Det nyt job: Pr- og kommunikationskonsulent hos Public Image, Aalborg

 

Hvad laver du i dit nye job?

Som pr- og kommunikationskonsulent udarbejder jeg pressemeddelelser, nyhedsbreve og sørger for medieovervågning for de virksomheder, der har en aftale om det. Her rådgiver jeg dem strategisk om, hvordan vi bedst formidler bestemte budskaber fra virksomhederne til udvalgte medier m.m. Vi håndterer desuden situationer, der mått

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.