Bragende debut på Vigeur Business Lounge: Umage fortællinger og nye forbindelser
Mennesker i Vigeur

Bragende debut på Vigeur Business Lounge: Umage fortællinger og nye forbindelser

Årets første Vigeur Business Lounge bød på umage fortællinger og nye forbindelser, da hesteentreprenøren Andreas Helgstrand mødte bomuldskræmmeren Lars Riis.

Foto: Lars Pauli
4. maj 2022

”Er du glad?” spurgte en af mine gode medarbejdere oven på vores første Vigeur Business Lounge. ”JA!” var svaret kort og med et smil. Det lidt længere svar kommer her.

Jeg er glad, fordi vi havde to fremragende gæster på scenen. Lars Riis fra ELSK og Andreas Helgstrand fra Helgstrand Dressage, som komplimenterede hinanden i deres forskellighed og formåede at udfordre hinanden, samtidig med at de fastholdt en god, nysgerrig stemning.

Med gode pointer som Lars Riis’: ”Det er dumt at lægge et nyt tøjmærke i Klitmøller – derfor giver det mening!” Og Andreas Helgstrands syn på målsætninger: ”Hvis vi sætter virkeligt ambitiøse mål og så kun når halvvejs, så når vi stadig langt!”

Foto: Lars Pauli
Foto: Lars Pauli

Jeg er glad, fordi vores moderator, Vigeurs Karen Haaning, gjorde et virkelig godt stykke arbejde i at sætte de to i spil, de helt rigtige steder, i hver deres fortælling.

Jeg er glad, fordi det lykkedes os at skabe et afslappet rum, hvor de 200 fremmødte kunne møde nye forbindelser – og var modige nok til at gøre det.

Jeg er glad for, at vores partnere bakkede op – og fik noget de kunne bruge.

Jeg er alt i alt glad, fordi vi lykkedes med noget af det, Vigeur i høj grad handler om. Nemlig at skabe nye forbindelser – både mellem modsætninger og mellem mennesker. At give ny eller uventet inspiration. Og at vise gode eksempler på, at succes ikke behøver at have geografiske begrænsninger.

Tom Bue
Chefredaktør Vigeur