Katrine takkede ja til job hos sin tidligere praktikant: Det handler om arbejdsglæde og vilje til forandring
Arbejdspladsen

Katrine takkede ja til job hos sin tidligere praktikant: Det handler om arbejdsglæde og vilje til forandring

Katrine Dahl Clement forudså ikke sit jobskifte. Det indebar nemlig både brancheskifte og en ny konstellation i pludselig at arbejde for sin tidligere praktikant, Maria Mejlhede Krog. Hvorfor takkede hun ja? Læs om beslutningen her.

Foto: Fredrik Clement
9. august 2022

Jeg mødes med Katrine Dahl Clement og Maria Mejlhede Krog online. Den ene sidder nemlig i Thy, den anden i København og jeg selv i Aalborg Øst. På trods af den digitale mur bemærker jeg med det samme, at der er en stærk relation mellem de to.

De supplerer hinandens pointer. Der er store grin, og der er en helt tydelig fælles passion for Krog Nobis: Maria Mejlhede Krogs to år gamle iværksættervirksomhed, som Katrine Dahl Clement nu tilslutter sig.

Fra forsikring til fiskeriformidling

Katrine Dahl Clement har de sidste seks år arbejdet hos Thisted Forsikring. Senest som marketing- og kommunikationschef. Det var her, Maria Mejlhede Krog i 2017 blev hendes praktikant.

For Maria Mejlhede Krogs vedkommende var fiskeribranchen hendes kald. Det var det allerede inden, hun var færdiguddannet. Passionen for branchen opstod under hendes studietid, og den blev faktisk hjulpet på vej under praktikforløbet hos Thisted Forsikring, hvor hun fik mulighed for at tilbringe ti dage på et fiskeriskib fra Hanstholm.

Derefter skrev hun sit speciale om fiskeriformidling. Blot tre år senere havde hun startet sin virksomhed som iværksætter indenfor branchen.

For Katrine Dahl Clement var vejen mellem de to forskellige brancher noget længere. Det var ikke et skridt, hun havde forestillet sig at tage. Faktisk havde Maria Mejlhede Krog heller ikke forudset sin tidligere chef som del af Krog Nobis.

Under Maria Mejlhede Krogs praktikperiode dannede de to dog en tæt relation. Katrine Dahl Clement blev en mentor for hende. Det var derfor, Maria Mejlhede Krog ringede til sin tidligere chef, da hun havde brug for sparring.

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.