Land drømmejobbet: 3 nordjyske ledere giver deres bedste råd til jobsamtalen
Jobskifte

Land drømmejobbet: 3 nordjyske ledere giver deres bedste råd til jobsamtalen

Du har klaret første etape. Jobsamtalen til en spændende stilling venter forude. Men hvad lægger arbejdsgiveren egentlig vægt på? Få svaret fra tre nordjyske ledere.

Anders Hoffgaard. Administrerende direktør ved inu:it. Foto: Henrik Bo.
1. juli 2022

Selvom de tre ledere arbejder i vidt forskellige virksomheder og forskellige sektorer, var de enige om ét grundlæggende aspekt, de vægter højt i jobsamtalen.

Læs i denne artikel, hvad lederne holder øje med, når du sidder overfor dem. Få derudover råd med på vejen, der kan hjælpe dig med at skinne igennem, næste gang du sidder i den varme stol.

Anders Hoffgaard: Administrerende direktør ved inu:it

For at jobsamtalen overhovedet finder sted, er det i Anders Hoffgaards perspektiv en forudsætning at basiskompetencerne og de relevante færdigheder er på plads. Derfor har den administrerende direktør et særligt fokusområde, han holder øje med til selve samtalen. Det omhandler kandidatens personlige kompetencer.

inu:it er lokaliseret i både Danmark og Grønland. Derfor er der nødt til at være holdånd på tværs af Atlanten. Den administrerende direktør har af den grund én personlig kvalitet for øjet: Kandidaten skal være en holdspiller.

”Ingen kan løse alting selv. Alle har brug for hjælp fra kollegaer. Det at kunne indgå i interaktioner og egentlig anerkende, at man ikke kan selv. At kunne række ud, når man har brug for hjælp. Dét kigger jeg rigtig meget efter,” forklarer inu:its administrerende direktør.

Anders Hoffgaards råd:

I Anders Hoffgaards perspektiv er der én ting, du kan gøre til en styrke ved samtalen. Du kan turde at fortælle om dine svagheder.

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?