Lasse kaster igen karrieren op i luften: - Det værste, der kan ske, er, at jeg bliver grådig
Arbejdspladsen

Lasse kaster igen karrieren op i luften: - Det værste, der kan ske, er, at jeg bliver grådig

Lasse Jørgensen er kun 37 år, men har både gjort sig som professionel fodboldspiller og anerkendt advokat hos Advokatfirmaet Vingaardshus i Aalborg. To ting, mange drømmer om. Alligevel har han valgt at opsige sin stilling på en mavefornemmelse.

Foto: Claus Søndberg.
20. januar 2022

Torsdag den 23. december 2021 pakkede Lasse Jørgensen sit kontor ned. Sagde farvel til kollegerne og lukkede hoveddøren til Advokatfirmaet Vingaardshus bag sig for sidste gang, inden han gik ned på Vingårdsgade i Aalborg mod parkeringspladsen.Gaden var fuld af liv og julelys. Glade mennesker, der var på vej ned for at købe de sidste julegaver og indhalere gløgg og æbleskiver til overpris i juleboderne på Gammeltorv.- Det var en helt særlig fornemmelse at gå fra kontoret den dag og ud på gaden med alle de glade mennesker i julestemning. Jeg var stolt over, at jeg havde truffet min beslutning. Ikke af nød eller tvang. Jeg stod op for mig selv og mærkede efter.Han skulle hjem til familien og en juleferie uden forstyrrelser fra en arbejdstelefon eller bekymringer om ufærdige opgaver, der lå og ventede efter ferien. Han var helt og aldeles fri.For efter otte år, og de seneste tre år som advokat hos Advokatfirmaet Vingaardshus, har Lasse Jørgensen sagt op. Han er ikke blevet fyret, og han ha

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.