På scenen stod Andreas og Lars som to modsætninger. Men de har én ting til fælles
Tendenser

På scenen stod Andreas og Lars som to modsætninger. Men de har én ting til fælles

Andreas Helgstrand og Lars Riis blev tirsdag aften interviewet foran et stort publikum. Her kan du høre dem fortælle om deres arbejdsliv og hvor de ser sig selv om 10 år.

Vivian Lamhauge
Vivian Lamhauge
Journalist

Tirsdag aften var over 200 ambitiøse nordjyder mødt op til Vigeurs første event for at blive klogere på, hvad der driver to markante og succesfulde forretningsmænd. 39-årige Lars Riis, der er stifter af tøjmærket ELSK, og 44-årige Andreas Helgstrand, der ejer verdens mest anerkendte salgs- og træningscenter for dressurheste.

Det var to vidt forskellige mænd, der sad på scenen foran publikum. Andreas Helgstrand i et stramt jakkesæt. Lars Riis i en løs t-shirt og en åben skjorte.

Men hvorfor er deres påklædning overhovedet relevant? Fordi det beskriver deres forskelligheder perfekt. Deres arbejdsliv er så langt fra hinanden, man overhovedet kan komme. Alligevel er de begge to succesfulde og dygtige forretningsfolk.

Så hvad kan vi lære af dem?

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Allerede abonnent?

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.