Shellie blev chokeret over, hvordan danskerne arbejdede, da hun kom til landet
Arbejdspladsen

Shellie blev chokeret over, hvordan danskerne arbejdede, da hun kom til landet

Shellie Boudreau Christensen kom til Danmark i 2004, og hendes første møde med det danske arbejdsmarked fik hende til at undre sig. Men selvom danskerne ifølge hende arbejder mindre, er der tydeligvis noget, der virker med den danske arbejdsform.

Shellie Boudreau Christensen (i midten) stiftede ContentAvenue. Her står hun med CTO Samuel Nygaard (tv) og angelinvestor Jesper Møller (th). Foto: Mikkel Werenberg
9. august 2023

På sin første arbejdsdag i Danmark var Shellie Boudreau Christensen i laboratoriet hele dagen.

Hun var rejst fra Canada til Danmark for at færdiggøre sin ph.d. på Aalborg Universitet, men da hun kom op fra laboratoriet den første dag, stiftede hun bekendtskab med en arbejdskultur, hun ikke var vant til fra Canada.

Klokken havde lige rundet 17.00, og Shellie Boudreau Christensen havde lige lavet de sidste prøver i laboratoriet. Nu skulle hun op på kontoret og taste resultaterne ind på computeren, inden hun kunne tage hjem. 

Til hendes store overraskelse var kontoret tomt, da hun trådte ind.

“Hvor er alle henne?”, tænkte Shellie Boudreau Christensen, inden det gik op for hende, at de var taget hjem.

Da hun kom til Danmark i 2004, skulle hun egentlig kun være i landet i tre måneder, men i de måneder mødte hun ham, der nu er hendes mand.

Hun har senere arbejdet som lektor på Aalborg Universitet, inden hun i sommeren 2022 stiftede ContentAvenue og sprang ud som selvstændig.

Virksomheden bevæger sig mellem videnskaben og marketing.

ContentAvenue gennemgår videnskabelige artikler, hvor viden kan bruges som marketingmateriale i forskellige virksomheder.

“Vi vil lave et økosystem, hvor vi forbinder videnskaben på universiteter med virksomheder, der kan bruge den viden,” siger Shellie Boudreau Christensen.

Den danske balance

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?