Tre unge kometer fortæller om deres karrierevej – og hvordan man rekrutterer dem
Event

Tre unge kometer fortæller om deres karrierevej – og hvordan man rekrutterer dem

16. november slår vi dørene op til Vigeur LIVE, hvor du blandt andre kan møde et panel af unge kometer, som deler deres vej ind i betydelige nordjyske virksomheder. Hvad kan vi lære af dem, og hvordan får man fat i dem?

Grafik: Peter Dahl Andersen
3. november 2022

De er alle sammen omkring 30 år og gør karriere i betydelige nordjyske virksomheder. Men derfra stopper ligheden også mellem de tre unge paneldeltagere, som du kan møde 16. november, når Vigeur går live.

Ann Sofie Andersen har gjort kometkarriere hos KMD og er af Berlingske kåret som ét af de 100 største talenter i dansk erhvervsliv.

Men planen var ikke at ende som leder hos IT-mastodonten i Aalborg. Forinden var Ann Sofie nemlig selvstændig i København, hvor nordjyden igennem ti år havde boet og opbygget sit netværk.

Cristian Goga var 19 år gammel, da han steg på bussen i Rumænien med en envejsbillet og tre fyldte kufferter.

Siden har Cristian lært dansk på rekordtid, fået en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og sikret sig jobbet som digital designer i Musikkens Hus. Men vejen har ikke været uden bump.

Matilde Alexandra har landet sit drømmejob som radiovært på ANR – uden nogen erfaring inden for faget.

Det lykkedes, fordi hun turde bede om hjælp og sætte sig selv på spil. Matilde sparkede nemlig døren ind med en helt særlig ansøgning.

Hvad kan vi lære af panelets karriereveje, og hvordan får man som virksomhed fat i de unge kometer? Det bliver vi meget klogere på 16. november til Vigeur LIVE.

Se hele programmet her.