Hvordan melder du dig syg fra arbejde med god samvittighed i maven? Og hvordan forandrer du en organisation med respekt for historien?
Podcast

Hvordan melder du dig syg fra arbejde med god samvittighed i maven? Og hvordan forandrer du en organisation med respekt for historien?

Det er nogle af dilemmaerne, som Kenneth Toft-Hansen, medforpagter af Svinkløv Badehotel, og Jens Otto Størup, administrerende direktør i DGI, hjælper med at løse i dette afsnit af podcasten ”Vi arbejder med det”.

Foto: Claus Søndberg. Grafik: Lise Russell.
10. november 2022

Lyt til...

Du kan også lytte til podcasten på Spotify eller Apple Podcast.

Hvordan melder du dig syg fra arbejde med god samvittighed i maven? Og hvordan forandrer du en organisation, uden det opfattes som en manglende respekt for organisationens mangeårige historie, kultur og værdier?

Det er nogle af dilemmaerne, vi kommer omkring i denne episode af ”Vi arbejder med det”. Podcasten, hvor vi hjælper med at løse dilemmaer i arbejdslivet.

I podcasten medvirker Kenneth Toft-Hansen, som er kok, medforpagter af Svinkløv Badehotel, og som i 2019 vandt det uofficielle verdensmesterskab i madlavning. Det samme gør Jens Otto Størup, administrerende direktør i DGI.

Din vært er Karen Haaning.

Hvordan forandrer du en organisation, uden det opfattes som en manglende respekt for organisationens mangeårige historie, kultur og værdier? Det dilemma tager Jens Otto Størup (tv) med i studiet. Foto: Karen Haaning.
Hvordan forandrer du en organisation, uden det opfattes som en manglende respekt for organisationens mangeårige historie, kultur og værdier? Det dilemma tager Jens Otto Størup (tv) med i studiet. Foto: Karen Haaning.