Foto: Magnus Møller
Arbejdspladsen

Tidligere har han læst folks hjerner. Nu viser han virksomheder vejen til exceptionelle resultater

Mikkel Severins baggrund har to forskellige spor. Han har været advokat med speciale i fusioner og opkøb. Og så har han lavet shows, hvor han har læst folks hjerner. Nu kæmper han for at gøre emotionel intelligens til en strategisk prioritet på arbejdspladsen – for virksomhedernes skyld.

Der er masser af fine ord på virksomheders hjemmesider. Og hvis alle de fine ord var realiseret, så ville jeg ikke have et job, siger Mikkel Severin. Foto: Magnus Møller
3. oktober 2022

Kigger man på Gallups State of the Global Workplace 2022 report ser det skidt ud. Der er mere stress og mistrivsel end nogensinde før. Samtidig har virksomheder behov for at omstille sig i et hurtigere og hurtigere tempo.

En virkelig dårlig cocktail, medmindre man ændrer de grundlæggende mekanismer for ledelse i virksomhederne. Forskningen viser nemlig, hvordan man både kan gøre folk gladere og skabe store resultater.

Nøgleordene er Emotionel Intelligens - også forkortet til E.Q. Et begreb som ifølge ledelsescoach, konsulent og mentalist Mikkel Severin bør få de fleste virksomheder til at redefinere deres syn på ledelse og strategi.

Han er en mand, der er i stand til at læse mennesker lidt bedre end de fleste. I mere end ti år har han som mentalist brugt afkodning af folk, mikroudtryk, hypnose og suggestion i shows, hvor det virker som om han kan læse tanker, når han aflæser deres udtryk og påvirker deres valg. Samtidig har han arbejdet i et advokatfirma, hvor han beskæftigede sig med v

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.