Vigeur Business Lounge 02: Lego-ledelse og håndbold-ambitioner mødes i Aalborg Lufthavn

Vigeur Business Lounge 02: Lego-ledelse og håndbold-ambitioner mødes i Aalborg Lufthavn

Her er muligheden for at komme med til anden udgave af Vigeur Business Lounge.

Foto: Lars Pauli
27. maj 2022

På Vigeur tror vi på at umage sammensætninger og nye forbindelser kan skabe udvikling og inspiration. Det er derfor, at vi til Vigeur Business Lounge altid sætter vi to gæster på scenen som komplimenterer hinandens forskelligheder, udfordrer hinanden og ikke mindst fastholder en god og nysgerrig stemning.

I starten af måneden holdt vi vores første Business Lounge og det var en bragende succes med 200 fremmødte og rigtig mange af vores virksomhedspartnere. Og jeg hører fra dem, at de kom hjem med inspiration og nye tanker de kan bruge i deres arbejdsliv.

Nu gør vi det igen. Den anden udgave af Vigeur Business Lounge bliver d. 22. juni. Her sætter vi Håndboldbossen Jan Larsen sammen med LEGO-manden Jesper Toubøl.

Hvis man kender lidt til håndbold ved man, at Jan i mange år har været en stabil del af Aalborg Håndbold og har styret klubben mod den absolutte internationale top. Senest har han formået at tiltrække verdensstjerner som Mikkel Hansen og Niklas Landin.

Jesper Toubøl er blandt topcheferne i LEGO og var en del af det hold, som i 00’erne vendte blødende regnskaber til buldrende succes. Den tid har Jesper Toubøl ikke glemt, og han er stadig opsat på at innovere. Men altid med udgangspunkt i kerneproduktet.

Udviklingen retter han også gerne mod sine medarbejdere:

 

Måske synes, nogle af mine medarbejdere, at det er irriterende, jeg har de ambitioner på deres vegne. Men verden flytter sig hele tiden. Så hvis man selv flytter sig lidt, og verden flytter sig meget, så kommer man altså bagud på et tidspunkt.
Jesper Toubøl, Vice president of operations, LEGO

Det er med andre ord to mennesker med store ambitioner, men på ganske forskellige felter, der møder hinanden på scenen til vores anden udgave af Vigeur Business Lounge.

Vi tror også på, at omgivelserne er en del af inspirationen og stemningen. Derfor holder vi det denne gang i Aalborg Lufthavn.

Det bliver Vigeurs Caroline Bundgaard, der er moderator på aftenen og snart kan du også læse hendes portrætter af de to her på Vigeur.

Det er d. 22. juni hos Aalborg Lufthavn på Balkonen. Læs mere og køb billetter her – husk Vigeur Partnere og studerende har mulighed for gratis billetter.

shop.vigeur.dk

Vi håber at se dig og folk fra din virksomhed.