Foto: Unsplash.com
Forskning

Det moderne menneske er i konstant udvikling, men hvorfor følger vores arbejdslivsmodel ikke med?

Et kontorfællesskab i Thisted er begyndt at tilbyde satellitkontorer og 10-turskort – et resultat af en nødvendig gentænkning af det moderne arbejdsliv, mener professor Thomas Bredgaard.

Foto: Israel Andraede/Unsplash.com
9. juni 2022

Hvordan ser din arbejdsdag ud? På samme måde som i går? Og måske ligner dagen i morgen også til forveksling?  

Det moderne arbejdsliv er unødvendigt traditionelt taget i betragtning af, hvor komplekst et liv det moderne menneske lever. Derfor er det nødvendigt med en gentænkning af den arbejdslivsmodel, vi har fået overleveret fra tidligere generationer, mener professor ved Institut for Politik og Samfund ved Aalborg Universitet Thomas Bredgaard. 

”Jeg tror, det er nødvendigt, at vi kigger kritisk på den klassiske arbejdslivsmodel, vi har fået overleveret fra industrisamfundet og finder noget, der passer bedre til det moderne arbejdsliv. Corona især har gjort, at grænserne omkring arbejdslivet og den traditionelle arbejdsmodel er kommet endnu mere i opbrud – et nødvendigt opbrud,” lyder det fra Thomas Bredgaard. 

I Thisted har kontorfællesskabet Thy & Co. forsøgt at tænke ud af boksen, når det kommer til måden, vi går på arbejde og ikke mindst, hvor vi går på arbejde. 

Erhvervschef

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.