Oliver fik en nedsmeltning, mens han var i lære: Nu har han fundet sin rette hylde
Arbejdspladsen

Oliver fik en nedsmeltning, mens han var i lære: Nu har han fundet sin rette hylde

22-årige Oliver Holm måtte afbryde sin læreplads - og blev udredt i psykiatrien. Sammen med Jobcenter Aalborg fandt han drømmejobbet og er nu trådt ud af en trøstesløs statistik.

Foto: Bente Poder
23. maj 2023

Oliver Holm er typen, der bedst kan lide at være i gang. 

Når han ikke har noget at tage sig til, går tiden i stå - og han kan overmandes af tvangstanker, der kan få ham til at gøre skade på sig selv. 

Eller rettere kunne få ham til at gøre skade på sig selv. For efter at han har været gennem et langt udredningsforløb i psykiatrien, er han nu kommet ud på den anden side med en langt større selvindsigt. Og med drømmejobbet i hus. Intet mindre. 

Vi begynder ved begyndelsen. For når 22-årige Oliver Holm kigger tilbage på sin barndom, kan han godt se, at han havde et ret højt aktivitetsniveau - og at han måske ikke altid lignede sine kammerater. 

Efter 9. klasse gik han direkte på HTX, men droppede ud i slutningen af første skoleår, fordi han ikke havde fået afleveret alle sine skriftlige opgaver.  

På det tidspunkt havde han fritidsjob i en butik, og det slog ham, at han kunne gøre dét til en levevej. Han begyndte derfor på grundforløbet på EUD Business for at gøre sig klar til at blive sal

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?