Fra AAU til nordjysk kommune
Navnenyt

Fra AAU til nordjysk kommune

Store tab i privatlivet gav anledning til pause. Nu er Lone Augusta Sørensen tilbage i et job som leder.

Privatfoto
12. august 2022

Når Lone Augusta Sørensen begynder som teamleder i Borgerservice i Jammerbugt Kommune, vender hun tilbage til en lederrolle.

De seneste par år har hun holdt pause fra lederjobbet og haft en tænkepause, efter at hun mistede begge sine forældre med meget kort mellemrum.

“Livet gav mig en mavepuster i 2020, da begge mine forældre døde, og jeg oven i købet - en uge efter min mor gik bort - mistede mit daværende ledelsesjob som følge af effektiviseringer," siger Lone Augusta Sørensen.

Hun besluttede sig for at holde en tænkepause.

Efter en spændende tid hos ATP som teamleder i smitteopsporing kunne hun imidlertid mærke, at hun havde brug for noget andet. 

“Jeg var overbevist om, at jeg var færdig med ledelse, og jeg tog med stor glæde imod et vikariat på AAU som HR-partner," siger hun.

I foråret 2022 så hun imidlertid er jobopslag fra Jammerbugt Kommune - med mulighed for at blive teamleder i Digitalisering, Borgerservice og Indkøb. Og så var al tvivl væk.

“Det var et af de dér sjældne opslag, som bare ”larmer”. Det blev ved at vende tilbage i mine tanker, og jeg måtte søge," siger Lone Augusta Sørensen.

“Det blev Jammerbugt, fordi vi deler værdier, og fordi det er en kommune, der tænker anderledes. Digitalisering og nytænkning står højt på dagsordenen. Det betyder også meget for mig, at det er en organisation, hvor man prioriterer ledelse. Stillingen er netop oprettet med det for øje.”

Hun vil anbefale andre at trække vejret dybt ind og få luft ned i maven, når den barske del af livet rammer. 

“Min timeout/tænkepause har været god, og jeg glæder mig til at vende tilbage til ledelsesområdet igen.”

Lone Augusta Sørensen er ansat fra 15. august.