Mikkel fik travlt, da usynlig fjende ramte havnen: "Vi havde aldrig prøvet noget lignende"
En arbejdsdag jeg aldrig glemmer

Mikkel fik travlt, da usynlig fjende ramte havnen: "Vi havde aldrig prøvet noget lignende"

Direktør Mikkel Seedorff Sørensen tog vigtig læring med fra dagene, hvor coronaen for alvor fik betydning for arbejdet på Frederikshavn Havn.

Arkivfoto: Martél Andersen
13. januar 2023

Der er ikke to arbejdsdage, der er ens, men de kan alligevel godt minde ret meget om hinanden. En gang imellem kommer der dog en dag, som af den ene eller anden grund ridser sig ind i hukommelsen. Det er sådan en de medvirkende fortæller om i serien, "En arbejdsdag jeg aldrig glemmer".

Mikkel Seedorff Sørensen er 52 år og har siden 2011 været administrerende direktør for Frederikshavn Havn. Han er født og opvokset i Aarhus og bor i dag i Frederikshavn. Mikkel Seedorff Sørensen er uddannet i shipping-branchen og har en MBA i forretningsudvikling. Han har tidligere bl.a. været salgsdirektør hos shipping.dk og Business Development Manager for DFDS i Litauen. I fritiden vil Mikkel Seedorff gerne se fodbold eller håndbold, helst med sine to børn på banen. Sønnen Emil spiller professionel fodbold på Færøerne, og datteren Sofie har spillet håndbold på eliteniveau hos EH Aalborg og Vendsyssel Håndbold.

13.marts 2020

Det var en fredag og weekendfreden havde så småt sænket sig. Den obligatoriske flaske rødvin var blevet åbnet til aftensmaden. Den blev hurtigt stillet til side igen, da Mette Frederiksen holdt pressemøde klokken 19.

I løbet af de foregående uger havde vi selvfølgelig kunnet se, at coronaen var på vej ind over os. Det var en usynlig fjende af en karakter, som vi aldrig havde oplevet før. Det fik mig til at tænke, på en James Bond-film, hvor Spectre havde rullet en verdensomspændende epidemi ud, og brugte det til at true verdenssamfundet.

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?