Sådan mener TEDxAalborg-taler, du skal ændre dine arbejdsvaner
Bæredygtighed

Sådan mener TEDxAalborg-taler, du skal ændre dine arbejdsvaner

Torsdag den 2. juni afholder vi sammen med Aalborg Kongres og Kultur Center TEDxAalborg. Bæredygtigheds-guruen Gitte Marie Johansen er med som oplægsholder. Vi har spurgt hende til de fire bedste råd til at få en grønnere arbejdsplads. Få dem her.

Foto: Claus Søndberg
24. maj 2022

En kop, to kopper, tre kopper, fire kopper, fem kopper.

Papkrusene hober sig hurtigt op i løbet af arbejdsdag, når jeg arbejder fra vores redaktion. Og det er endda, selvom jeg har min egen kop stående på mit skrivebord.

Det pointerede en af mine kollegaer for mig, efterfulgt af spørgsmålet: ”har du ikke lyst til at skåne miljøet ved at bruge din egen kop?”

Og til det kan jeg jo kun svare ”jo selvfølgelig”.

For som forfatteren bag bogen ”Bæredygtig Badass” og taler til TEDxAalborg, Gittemarie Johansen, siger, har vi et ansvar for både os selv, hinanden og fremtidens generationer:

”Vi skylder både os selv, hinanden og vores fremtidige generationer at tænke en lille smule mere på, hvordan vi bruger ressourcer. Vi har ikke uanede mængder af ressourcer, så det ville være dumt at bruge dem på noget, der ikke betyder noget.”

Men hvordan er det så lige, man som medarbejder kommer i gang med at efterlade et grønnere aftryk på sin arbejdsplads?

Det fortæller Gittemarie Johansen her.

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.