Foto: Caroline Egeberg Jochumsen
På job med

Casper startede med take-away i sin bil – nu er han hele Danmarks madanmelder

Man skal turde drømme stort, hvis man skal slå igennem som ’professionel livsnyder’. Ikke desto mindre er det netop, hvad Casper Christiansen har gjort, og på få måneder har han formået at blive et af Danmarks mest kendte ansigter på Instagram og TikTok. For med sine simple videoer har han skabt en levevej, kun få ville turde drømme om. Men hvad er prisen for så hurtig en berømmelse? Og kan man holde sådan et tempo i længden?

Foto: Caroline Egeberg Jochumsen
22. juli 2022

Casper Christiansen står lænet op ad søjlen foran Casino Aalborg, da jeg møder ham første gang. Signaturbøllehatten sidder trofast på hovedet, og kaster skygger i den allerede bagende formiddagssol. 

”Skal vi finde noget at spise?” spørger jeg ledende, mens jeg allerede kender svaret. ”Jeg tænker, vi skal prøve en ægte Aalborg-klassiker.” 

Casper svarer prompte: ”En 40D?” 

Jeg nikker smilende, imponeret over, at 40D´s rygte tydeligvis var kommet mig i forkøbet. 

‘Drømme’ drømte stort, og nu lever han af det. 

På kort tid har Casper Christiansens bygget en platform og et brand op. Det startede med hjemmevideoer, proteinpulver og få følgere. I juni-måned nåede Casper Drømme Instagram-profilen ud til 1,3 millioner danskere.  

I forbindelse med et besøg i det nordjyske, aftalte vi at slå hovederne sammen til en snak om mad, frihed og hårdt arbejde.  

Læs historien og bliv klogere på manden, der skabte sit eget job og på få måneder blev et af Danmarks mest kendte ansigter. 

Casper Christians

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.