Foto: Claus Søndberg
Arbejdspladsen

Ambitionerne fik luft under vingerne til Vigeurs anden Business Lounge

Tiden flyver afsted i godt selskab. Ligesom flyene i baggrunden gjorde, da Jan Larsen fra Aalborg Håndbold og topchef i LEGO Jesper Toubøl sad overfor hinanden og talte om ambitioner og ledelse til Vigeur Business Lounge i Aalborg Lufthavn.

Foto: Claus Søndberg
23. juni 2022

På trods af min placering på hvad nogen vil betegne som de billige rækker bagerst, gik budskabet klart og tydeligt igennem. På scenen foran mig sad to herrer. To herrer med forskellige drømme og visioner. To herrer med forskellige karriereveje og forskellige forudsætninger.

Fælles for dem begge var dog, at det var to herrer med ambitioner i verdensklasse. Ligeledes var det to individualister, der forstod vigtigheden – og nødvendigheden – i at skabe vindende holdånd og kampgejst i en virksomhed.

På scenen foran mig sad håndboldbossen Jan Larsen og LEGO-manden Jesper Toubøl.

Der var ingen tvivl om, at de to på scenen er gamle travere indenfor deres felt. Ikke gammel på den måde, at pensionsalderen presser på, og ambitionerne er stilnet af med alderen, men gamle på den måde, at en vis form for vished og forståelse er indtruffet.

Samtalen kræsede om ambitioner, visioner og tanker om god ledelse, modereret af min kollega C

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.