Foto: Unsplash.com
Fremtid

Træffer din leder dårlige beslutninger? Det er der ifølge ny undersøgelse en god grund til

Seks ud af ti ledere føler, at der bliver drevet rovdrift på dem. Det viser en undersøgelse lavet i samarbejde mellem Krifa og Videncenter for God Arbejdslyst. Det gør dem stressede og kortluntede, og kræver, ifølge ledelseskonsulent Rebekka Bøgelund, et alvorligt blik på fremtidens ledelse.

Foto: Unsplash.com
22. november 2022

Din leder er stresset, presset og kort for hovedet.  

Det viser en ny undersøgelse lavet i samarbejde mellem arbejdslivsbevægelsen Krifa og Videncenter for God Arbejdslyst. 

Det er både et problem for dig, din leder og arbejdspladsen som helhed, for det skaber nogle uhensigtsmæssige situationer, der udfordrer trivslen og skaber en ”umenneskelig” arbejdskultur. 

Foruroligende tendenser

Undersøgelsen, som bygger på besvarelser fra mere end 500 ledere, viser blandt andet, at seks ud af ti føler, at der bliver drevet rovdrift på dem. 

De føler sig udnyttet, og at der bliver stillet urimelige krav. Det påvirker både ledernes humør, evnen til at være nærværende på arbejdspladsen og deres evne til at tage de rigtige beslutninger, viser undersøgelsen. 

Og det er et probl

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.