Nr. 1 har plus på næsten 100 millioner. Her er virksomhederne i Rebild Kommune, der har størst overskud
Finans

Nr. 1 har plus på næsten 100 millioner. Her er virksomhederne i Rebild Kommune, der har størst overskud

Få her listen over de ti virksomheder i Rebild Kommune, som frem til december 2022 tjente mest.

Foto: Arkivfoto / Henrik Louis
11. januar 2023

Med et overskud på mere end 96 mio. kr. indtager Ani Holding A/S en solid 1. plads over virksomheder i Rebild Kommune med størst nettoresultat.

Det viser et udtræk fra virksomhedsdatabasen NN Erhverv over virksomheder, der har indgivet regnskab inden for de seneste 12 måneder, som Vigeur har foretaget.

Selskabet, der har adresse i Nørager, ejer blandt andet 90 procent af HiFi Klubben Danmark A/S.

Mark Christoffer Fjeldgaard Arensbach står i spidsen for Ani Holding A/S og er samtidig direktør i HiFi Klubben Danmark A/S.

I toppen af listen finder vi også Hydrema Holding A/S og Mekoprint Holding A/S. De kan lune sig over bundlinjer på henholdsvis 87,988 mio. kr. og 44,047 mio. kr.

Førstnævnte, Hydrema Holding A/S, holder til i Støvring og producerer og sælger innovative entreprenørmaskiner. Samtidig tilbyder de også service.

Mekoprint Holding A/S er en ordreproducerende virksomhed med omkring 500 medarbejdere. De har hjemme i Støvring og producerer blandt andet betjeningspaneler, printplader, EMC-afskærmninger, ledningskonfektionering, metalskilte og bearbejdede metalemner.

Ser vi bort fra de tre virksomheder i Rebild Kommune, Ani Holding A/S, Hydrema Holding A/S og Mekoprint Holding A/S, som har tjent fleste penge, er løbet generelt tæt blandt de øvrige virksomheder i top-10. Der er således ca. otte mio. kr. til forskel fra fire på listen, Rt Holding ApS til nr. 10, Sawo A/S.

Om udtrækket:

I udtrækket er frasorteret fonde, og derudover er virksomheder udtrukket ud fra en præmis om, at virksomheder kun må figurere ét sted på listen.

Med andre ord kan listen ikke både rumme et holdingselskab og virksomheder, som er ejet af holdingselskabet. For eksempel er Audionord International A/S ikke med på listen, selvom virksomhedens indtjening i 2022 rækker til en foreløbig sjetteplads, da Audionord International A/S er ejet af Ani Holding A/S.