Vigeur Business Lounge 05: LykkeLederen & den cold’e strateg
Event

Vigeur Business Lounge 05: LykkeLederen & den cold’e strateg

Hvordan får man mennesker motiveret til at være medskabere på en mission? Og hvordan man forandrer verden sammen med andre? Det er temaet i den næste Vigeur Business Lounge

Pressefoto
17. marts 2023

På Vigeur tror vi på at skabe nye forbindelser og sammensætninger som motor for udvikling og inspiration. Det er derfor, at vi til Vigeur Business Lounge altid sætter to gæster på scenen, som komplimenterer hinandens forskelligheder, udfordrer hinanden og ikke mindst fastholder en god og nysgerrig stemning om et fælles emne.

Tirsdag den 25. april handler det om at få mennesker med på en mission. Den ene af gæsterne skaber små stjerner på en himmel af positive fællesskaber i en helt særlig håndboldliga. Den anden har været en væsentlig spiller i arbejdet med at få vestkysten i Thy og i særdeleshed Klitmøller til
at surfe på en positiv bølge.

I den første stol sidder Rikke Nielsen, der står i spidsen for Lykkeliga. Det startede som håndboldtræning for en flok børn med udviklingshandicap, der ikke passede ind på de eksisterende hold. Nu er det en national håndboldliga og et fællesskab for udviklingshandicappede børn og deres familier.

I den anden stol kommer Rasmus Johnsen. Han er filosof, surfer og den sommerfugl der for snart to årtier siden sammen med en lille hård kerne af frivillige baskede med vingerne og skabte en storm: Fra at være en niche for en gruppe, som alle andre var enige om fyldte for meget og bidrog med for lidt, har surfing og Cold Hawaii i Thy udviklet sig til noget, som i dag kan minde om et nationalklenodie, med reel betydning for vores opfattelse af, hvad der gør kanten af kongeriget til noget helt særligt.

Bliv inspireret af to ildsjæle og projekter, som på hver sin måde er med til at forandre verden til det bedre.

Det foregår denne gang i Nibe Festivals spillested Støberiet i Nibe, hvor vi glæder os til at se Vigeur-partnere, studerende og andre interesserede.

Du kan tilmelde dig her.

Foto: Svenn Hjartarson
Foto: Svenn Hjartarson