Foto: Unsplash.com
Fremtid

Inflation og stigende forbrugspriser: her er cheføkonomens bedste råd - og største frygt

Den danske økonomi er i ujævnt farvand. Priserne stiger stødt, og som ringe i vandet spredes konsekvenserne af inflationen. Det bliver dyre og dyre at leve og være, og som forbruger kan man føle sig på dybt vand, når det overanstrengte kort hives op af lommen. Heldigvis smider cheføkonom Søren Kristensen ved Sydbank en beroligende redningskrans.

Foto: Unsplash.com
22. juni 2022

Brug penge, men vær forsigtig med, hvordan du bruger dem. Sådan lyder budskabet fra cheføkonom Søren Kristensen ved Sydbank. Det kan måske godt skurre lidt i ørerne på nogen og tendere til en modstridende opsang, men faktisk er der en god forklaring bag.  

”Dansk økonomi har brug for, at forbrugerne fortsat bruger penge. Det værste man kan gøre vil være at hugge bremserne i og stoppe med at forbruge. Man skal ikke være bekymret for at tage et dyk i opsparingen, man skal blot være fornuftig med sine penge. Det er måske ikke nu, man skal tage de helt store chancer eller lave de risikofyldte investeringer,” forklarer Søren Kristensen.  

Det kan være en god idé at overveje, om der er nogle steder i privatøkonomien, man kan spare. Det kan også være en nødvendighed grundet de mass

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.