Shaping New Tomorrow vinder stor vækstpris for andet år i træk
Mennesker i Vigeur

Shaping New Tomorrow vinder stor vækstpris for andet år i træk

Takket være deres innovation, gejst og globale ambitioner er Shaping New Tomorrow for andet år i træk kåret som regionsvindere i Nordjylland ved EY Entrepreneur of the Year.

Foto: Caroline Bundgaard
1. november 2022

Tirsdag aften kunne Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann endnu en gang løfte trofæet som regionsvindere i Nordjylland ved vækstkonkurrencen EY Entrepreneur Of The Year.

Også i 2021 løb de med prisen i Nordjylland, og siden kunne de kalde sig vindere af den nationale kategori for Export and Globalization. Men hvis prisregnen er blevet triviel for de tre nordjyske stiftere, skjuler de det godt:

"Vi er endnu en gang enormt beærede og virkelig taknemmelige – især for vores store team. Prisen er et stort skulderklap til hele organisationen og et flot symbol på, at vi sammen udvikler og innoverer forretningen," lød det fra direktør Kasper Ulrich umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

Shaping New Tomorrow var i tirsdagens regionsfinale oppe imod de nordjyske vækstkometer Dantoy, Luksusbaby, Technicon og Powercon – men fejede konkurrenterne af banen med deres innovation, gejst og globale ambitioner.

De har en klar strategi, og den strategi kender alle medarbejdere i virksomheden. Det er en præstation i sig selv at fastholde den – samtidig med en meget stor vækst.
Mette Bugge, jurymedlem og seniorkonsulent i MBM Group

"Magen til gejst og glæde skal man lede længe efter. Det er deres ihærdighed, energi og vilje til at gå efter drømmen, der har gjort, at de er kommet så langt," sagde jurymedlem Mette Bugge på scenen.

"Entrepreneurerne træffer smarte valg, og så er de ekstremt ordentlige både eksternt og internt. De har en klar strategi, og den strategi kender alle medarbejdere i virksomheden. Det er en præstation i sig selv at fastholde den – samtidig med en meget stor vækst."

Med den regionale sejr er Shaping New Tomorrow klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 24. november. Her bliver én af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Ved tirsdagens prisuddeling i Aalborg Kongres & Kultur Center blev Estaldo kåret som vinder af startup-kategorien, ligesom Kammaprisen blev uddelt til en stærk nordjysk embedskvinde.