Foto: Frank Busch, Unsplash.com
Fremtid

Rentestigninger og inflation rammer virksomheder dobbelt - her er cheføkonomens gode råd

Prisstigninger og inflation rammer os alle – nogle hårdere end andre. Når forbrugerne begynder at spare, risikerer virksomhederne at blive ramt af inflationen flere sider fra. Og dét kan gøre ondt, lyder det fra cheføkonom ved Sydbank. I artiklen giver han sit bud på en af de ting, virksomhederne stadig selv er herre over, som kan få en stor betydning i kampen om kundernes kroner.

Foto: Frank Busch, Unsplash.com
15. september 2022

Igen. Og igen. Og igen.

Lidt som en ødelagt pladespiller, der kører i loop, er det den samme sang om de stingende priser og den anmassende inflation, vi har hørt nogle gange.

Og man kan ej bebrejdes for efterhånden at være træt af de samme triste toner.

Som privatperson mærker man det tydeligt, når man står i supermarkedet, når man tanker bilen eller får den svimlende elregning tilsendt med posten.

Det er blevet dyrere at leve. Som konsekvens af dét, er mange begyndt at spare, hvor der kan spares. Måske man endda finder sig selv overveje om et par nye sko eller streaming-tjenesten er ’need to have’ eller ’nice to have’.

For der er en forskel - og

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.